Barn på förskola på Smaragdgången i Eskilstuna

British Mini Smaragdgången

Förskolan på Smaragdgången öppnade i augusti 2015 i helt nyrenoverade och för förskoleverksamhet anpassade lokaler. Lokalerna innehåller ett stort antal tema-rum där olika delar av läroplanen tränas, allt från språkutveckling till skrivande, räknande och skapande. Det finns en stor gård med utrustning som stimulerar och uppmuntrar till lek för barn i alla åldrar. Förskolan har nära till stora naturområden dit barnen går som en del i utomhuspedagogiken.

Grupper och åldrar

Hemvist, Avdelning 

Grönkulla,Tomtebobarnen
Grönkulla, Tummeliten
Grönkulla, Guldlock
Grönkulla, Rödluvan

Ålder

1-3 år
1-3 år
3-5 år
3-5 år

Ms Lindquist

Headmistress Smaragdgången

Rektorn på Smaragdgången har ordet

Hej,

Jag heter Marie Lindquist och är rektor för British Minis förskolor. För mig i mitt uppdrag som ledare är det viktigt med medskapande och delaktighet tillsammans med barn, vårdnadshavare och medarbetare. Hos oss ska alla känna sig välkomna.

Läs mer

Öppettider

Förskolan är öppen helgfria vardagar kl. 06.00 – 18.00

Hitta hit

  Kontakta mig och berätta mer om British Mini Smaragdgången

  Skicka in dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.
  Obs! Om du vill ansöka om förskoleplats gör du det via vårt ansökningsformulär.

  Ditt namn (obligatoriskt)
  Barnets namn (obligatoriskt)
  Barnets födelsedatum (obligatoriskt) åååå-mm-dd
  Email (obligatoriskt)
  Telefon

  Grattis British Mini 10 år!

  Grattis British Mini 10 år! I år 2022 är det 10 år sedan British Mini startade sin första förskola på Rademachergatan vilket vi vill uppmärksamma. Den 17 februari, när det var exakt 10 år sedan vi öppnade, firade vi med tårta för alla våra medarbetare. Vi planerar även ett firande med våra 370 barn senare…

  Vårt förskolekök Farmors hus!

  Vi har döpt vårt kök på British Mini till Farmors hus efter Bamses matlagande farmor. Vårt motto för Farmors hus är ”vällagad mat från eget kök på väg till hungriga barn”. Vår målsättning är att bjuda barnen på vällagad, god och näringsrik mat som lockar till matglädje hos barn och personal. Mat som landar i barnens…

  White Guide Junior nomineringar 2020

  White Guide Junior har äntligen presenterat de nominerade i årets tävlingskategorier. Vi kan med stolthet meddela att British Junior har blivit nominerade i hela 4 kategorier. Årets Skolrestaurang Årets Skolkock Årets Pep-skola Årets Gastronimiska Rektor Vinnarna utses den 15 september 2020.