Barn på förskola på Smaragdgången i Eskilstuna

British Mini Smaragdgången

Förskolan på Smaragdgången öppnade i augusti 2015 i helt nyrenoverade och för förskoleverksamhet anpassade lokaler. Lokalerna innehåller ett stort antal tema-rum där olika delar av läroplanen tränas, allt från språkutveckling till skrivande, räknande och skapande. Det finns en stor gård med utrustning som stimulerar och uppmuntrar till lek för barn i alla åldrar. Förskolan har nära till stora naturområden dit barnen går som en del i utomhuspedagogiken.

Grupper och åldrar

Hemvist, Avdelning 

Grönkulla,Tomtebobarnen
Grönkulla, Tummeliten
Grönkulla, Guldlock
Grönkulla, Rödluvan

Ålder

1-3 år
1-3 år
3-5 år
3-5 år

Ms Lindquist

Headmistress Smaragdgången

Rektorn på Smaragdgången har ordet

Jag har som rektor för British Minis tre förskolor det spännande uppdraget att leda och utveckla vår verksamhet där alla får möjlighet att växa. Man hittar våra förskolor i olika områden i Eskilstuna, centralt på Rademachergatan, i Stenby och i Borsökna.

Läs mer

Öppettider

Förskolan är öppen helgfria vardagar kl. 06.00 – 18.00

Hitta hit

  Kontakta mig och berätta mer om British Mini Smaragdgången

  Skicka in dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.
  Obs! Om du vill ansöka om förskoleplats gör du det via vårt ansökningsformulär.

  Ditt namn (obligatoriskt)
  Barnets namn (obligatoriskt)
  Barnets födelsedatum (obligatoriskt) åååå-mm-dd
  Email (obligatoriskt)
  Telefon

  Vårt förskolekök Farmors hus!

  Vi har döpt vårt kök på British Mini till Farmors hus efter Bamses matlagande farmor. Vårt motto för Farmors hus är ”vällagad mat från eget kök på väg till hungriga barn”. Vår målsättning är att bjuda barnen på vällagad, god och näringsrik mat som lockar till matglädje hos barn och personal. Mat som landar i barnens…

  White Guide Junior nomineringar 2020

  White Guide Junior har äntligen presenterat de nominerade i årets tävlingskategorier. Vi kan med stolthet meddela att British Junior har blivit nominerade i hela 4 kategorier. Årets Skolrestaurang Årets Skolkock Årets Pep-skola Årets Gastronimiska Rektor Vinnarna utses den 15 september 2020.

  Vinnare White Guide Junior 2019

  Vi på British Junior är otroligt stolta över att vi igår tog hem första pris som årets Pep-skola på den stora årliga galan som anordnas av White Guide. Kvällen blev inte sämre av att vår rektor Åsa Ekholm även kom fyra i tävlingen Årets gastronomiska rektor. Det är underbart att konstatera att vårt kreativa och…