British Mini Borsökna

I augusti 2020 öppnar British Mini en ny förskola i Borsökna. Du kan redan nu ansöka om plats för ditt barn.

Nybyggda lokaler mitt i naturen

British Mini Borsökna kommer att öppna i helt nybyggda lokaler. Byggnaden är designad med barn och förskoleverksamhet i åtanke och är speciellt anpassad för nyfikna barn som vill leka, lära och upptäcka.

Här har barnen naturen precis utanför dörren och en fantastisk gård för utelek och rörelse. Närheten till naturen öppnar upp för skogspromenader där vi kan lära oss om djur och natur på plats eller plocka med oss naturen in i pysselrummen för att göra fint och skojigt pyssel.

God mat från vårt eget kök

God och nyttig mat är viktigt för växande barn. När man är mätt och nöjd och fylld av energi är det mycket roligare att leka och lära sig saker. Därför lagar våra förskolekockar all mat själva i vårt eget kök. Bra mat lagad från grunden, det är våra barn värda!

Här lär vi för livet

Det är i förskolan vi lägger grunden till det lärande vi tar med oss in i grundskolan. Därför gör vi på British Mini allt för att väcka en upptäckarlust hos våra barn och en vilja att lära sig. Efter egen ­förmåga och mognad får de upptäcka och lära sig många nya saker, ofta på både engelska och svenska. Samtidigt som vi arbetar efter förskolans läroplan lär vi även ut empati och samspel, ännu en viktig sak att ha med sig in i framtiden.

Allt sker givetvis på ett lekfullt och roligt sätt på barnens villkor.

Följ med på en rundvandring i lokalerna

Här kommer vi att bygga vår nya förskola

Kontakta mig och berätta mer om British Mini Rademachergatan

Skicka in dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.
Obs! Om du vill ansöka om förskoleplats gör du det via vårt ansökningsformulär.

Ditt namn (obligatoriskt)
Barnets namn (obligatoriskt)
Barnets födelsedatum (obligatoriskt) åååå-mm-dd
Email (obligatoriskt)
Telefon