Starta din karriär här!

Arbetar du inom skola eller förskola och vill mer? Är du nyutexaminerad och längtar efter att börja din karriär? Får du inte utlopp för din kreativitet eller gehör för dina tankar och idéer på din nuvarande arbetsplats? Känner du att du skulle kunna göra ett mycket bättre jobb om du bara hade de rätta verktygen och friheten att tänka nytt? Då vill vi gärna ha dig som vår nya kollega!

Vi vill att British Schools ska vara en förskola, skola och arbetsplats att känna stolthet över. Därför strävar vi efter att vara en arbetsplats som attraherar de bästa nya kollegorna som sedan får utrymme till att bidra till en ständig utveckling i sina arbetsroller.

För att trivas hos oss måste du välkomna förändringar eftersom vår organisation och vårt sätt att tänka hela tiden utvecklas.

Vi ger dig förutsättningarna och friheten att nå din fulla potential. Välkommen till oss!

Just nu söker vi följande kollegor

Klicka på länkarna nedan och följ instruktionerna för att söka respektive jobb.

Förskollärare
Lärare åk 4-6
Specialpedagog British Mini
Skolbibliotekarie

Skicka in en spontanansökan

Om vi inte har några lediga tjänster som intresserar dig för tillfället är du ändå välkommen att skicka in en spontanansökan så kontaktar vi dig nästa gång vi anställer.

Att vara medarbetare på British Junior eller British Mini

Alla medarbetare inom British Schools är del av den kultur, värderingar och det löfte vi ger de som väljer oss som sin förskola eller skola. Alla tar ett individuellt ansvar för att vi infriar det vi lovar och lever som vi lär. Det är ett uppdrag och ansvar vi tar på största allvar även om vi gör det med mycket glädje och en positiv inställning.

Som medarbetare på British Junior eller British Mini är man en del av en verksamhet i ständig utveckling och förbättring. Alla ges möjlighet att komma till tals med idéer för hur vi alltid kan bli lite bättre i allt vi gör. Vi uppmuntrar alla att tänka nytt, annorlunda, bättre. Vi tror starkt på att en verksamhet som inte utvecklas stagnerar och blir till slut inte så bra som den en gång var.

På British Junior begränsar vi oss inte till en enda speciell pedagogik utan använder oss av allt som kan göra våra elever mer nyfikna och kunnigare. Engelskan är ständigt närvarande och en del av vardagen på skolan.

Sak samma gäller för vår förskola British Mini. Vi använder alla medel för att våra elever på Mini ska få en nyfikenhet för lärande. Givetvis är leken och glädjen de viktiga instrumenten, och vi följer läroplanen för förskolan, där lärandet verkligen sätts i centrum. För femåringarna har vi utrustat ett mindre klassrum för att ge dem chans att på ett lekfullt sätt öva på hur det är att gå i skolan. I den åldern är det många av barnen som med stor nyfikenhet ser fram emot att börja skolan.

Vi erbjuder dig som är intresserad av det vi står för en arbetsplats där glädje, utvecklingsmöjligheter och nyfikenhet står i fokus. Vi ställer stora krav på oss själva och ställer därför stora krav på dig. Du ska behärska din roll, ditt klassrum eller annat ansvar. Den förväntan har vi på alla våra kollegor.

Förskollärare som vill göra skillnad British Mini Schools AB

https://job.yobber.se/Ad/1909