Rektorn har ordet

Hej!

Nu har det gått ytterligare några veckor i dessa virustider och vi närmare oss skolavslutningen. Även om viruset påverkar oss en hel del så är skolvardagen sig ganska lik igen, dock med ständiga påminnelser och rutiner kring handtvättning och att hålla avstånd.

Vi har försökt tänka ställ om istället för ställ in. Pedagogerna på skolan har hittat många kreativa lösningar för att genomföra olika aktiviteter i undervisningen trots restriktionerna som ska följas. Vi har bland annat genomfört Bokens- och Fritidshemmets dag och planerar även att genomföra vandring och avslutningsmiddag i ny tappning med årskurs 9.

Som jag skrivit i tidigare rektorsbrev så kommer årets avslutning genomföras med bara elever och personal på kvällen den 10 juni. Detta med anledning av dessa annorlunda tider och utifrån de riktlinjer som finns. Skoldagen läses enligt schema och ni får information av klasslärare/mentor vilka tider det är avslutning i respektive klassrum.

Viktiga datum inför läsåret 2020–2021

  • Höstterminen 2020 börjar med upprop den 17 augusti.
  • Vill även redan nu informera om att Afternoon School är stängt den 11 och 12 augusti då det är planeringsdagar för alla skolans medarbetare. Då är alltså hela skolan stängd.

Nu återstår bara för mig och alla mina medarbetare att tacka för ännu ett fantastiskt läsår på British Junior och önska er alla en riktigt skön sommar!

 

Varma sommarhälsningar,

Åsa Ekholm

Rektor på British Junior