British Mini – våra förskolor i Eskilstuna

Med barnen i centrum och föräldraengagemang och kunskap påbörjar vi en gemensam upptäcktsfärd!

British Mini är British Schools förskoleverksamhet. Vi har två förskolor i Eskilstuna, British Mini Smaragdgången och British Mini Rademachergatan.

I förskolan läggs grunden till det lärande vi tar med oss in i grundskolan. Därför gör vi allt för att väcka en upptäckarlust i våra barn, en lust att lära sig nya saker. Vi skapar en röd tråd av lärande i lekens tecken – helt på barnens villkor – som följer barnen från de allra yngsta till de äldre som ska förberedas inför den kommande förskoleklassen och grundskolan.

På British Minis förskolor lär vi ut empati och samspel samtidigt som vi arbetar efter förskolans läroplan. Barnen får efter egen mognad och förmåga lära sig att läsa och skriva både på svenska och engelska. Våra pedagoger följer sedan upp varje barns framsteg tillsammans med föräldrarna.

Learning is serious fun!

Kalendarium 2018

Stängningsdagar HT 2018

Förskolan är stängd/preschool closed

Fredagen 2018-11-23 , har personalen planering- och kompetensutveckling.

Stängningsdagar HT 2018

Förskolan är stängd/preschool closed

Fredagen 2018-12-07 , har personalen planering- och kompetensutveckling

Lördagen den 17 november 10.00 – 12.30 genomför vi vårt årliga British Junior Open House. Då ges möjlighet att besöka lektioner i allt från förskoleklass till årskurs 9, bekanta sig med verksamheten, våra lokaler och handla fikabröd som bakats av vårt eget kök i Paddington Foodcourt. Är man intresserad av att veta mer om skolans…

Boka besök

Jag vill komma och besöka er på förskolan.

Namn (obligatoriskt)
Email (obligatoriskt)
Telefon

Enhet

Meddelande